ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO SONEL d.o.o.?

 

Naše podjetje smo ustanovili v letu 2006 in s svojim kakovostnim delom smo si prislužili sloves vrhunskega partnerja na področju fotovoltaike.

Kljub krizi v letu 2013 smo ostali med redkimi »preživelimi« prav zaradi dobrega dela, zanesljivosti in profesionalnosti.

V letu 2014 smo naše storitve zagotovili 60 sončnim elektrarnam, kar predstavlja TRI MEGAVATE inštalirane moči. Najmanjša elektrarna je imela 1,4 kWp, največja 1MWp.

Spoštujemo in podpiramo tako majhne kot velike lastnike. Razumemo in rešujemo tako majhne kot velike probleme.

Ne zaračunavamo pavšalnih zneskov.

Ne maramo drobnega tiska. Čisti računi, dobri partnerji.

 

NEKAJ REFERENC S PODROČJA UPRAVLJANJA, VZDRŽEVANJA IN ČIŠČENJA SONČNIH ELEKTRARN

 

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke.

 

CELJSKO- SAVINJSKA REGIJA

MFE BUČER, MFE MARJETA, MFE BUČER 3, MFE MAKSI, MFE MAKSI 2, MFE GAJŠEK – Ponikva
MFE RAVNAK - Celje
MFE MASTNAK in MFE MASTNAK 2 – Šentjur, MFE ACMAN, MFE ACMAN 2 - Mozirje
MFE PLAZNIK - Ljubno ob Savinji
MFE BOJNIK - Krmelj
in druge

 

KOROŠKA REGIJA

MFE DARSON, MFE DARSON 2, MFE DARSON 3, MFE TILERSON, MFE ČAS RADLJE, MFE ČAS TURIŠKA VAS, MFE COKAN, MFE STRMČNIK, MFE KOLČ, MFE VOGELNIK, MFE SKRIVARNIK, MFE VINIŠNIK, MFE POZITRON, MFE KRAJNC, MFE TSP, MFE TSP2, MFE TSP3,MFE ŠMON, MFE MEŽNAR, MFE SONEL, MFE FALE, MFE JEZERŠEK, MFE JEZERŠEK 2, MFE LOGAR, MFE ŠTAMULAK, MFE LAVRE, MFE JEZERNIK, MFE DR7, MFE VERČKOVNIK in druge

 

ŠTAJERSKA, PREKMURJE, PRLEKIJA

MFE KNEZ, MFE ZORAN, MFE GODEC, MFE SONEL ODRANCI, MFE KERČMAR, MFE KERČMAR 2, MFE KERČMAR 3, MFE MERIDO in druge

 

 

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke.

 

Vprašali smo jih, kako so zadovoljni z nami in nismo dobili niti enega negativnega odgovora. Nekaj mnenj:

 

MFE KOLČ: Pri postavitvi elektrarne smo bili zelo zadovoljni. Izgradnja je potekala, tako kot smo se zmenili. Posebej moram pohvaliti profesionalnost in zavzetost pri pridobivanju raznih soglasij…Veseli me tudi, da po petih letih delovanja elektrarne niste pozabili na nas in nas še vedno obveščate o raznih aktualnih temah in seveda nudite support pri delovanju elektrarne in zakonodaji, ki je obupna.

 

MFE DR7: Hvala, ker ste strokovni, ažurni, natančni… prijetno je sodelovati z vami, ker vam je sonce življenje.

 

MFE LAVRE: S postavitvijo smo bili zadovoljni. Predvsem mi je všeč, da nas obveščate o novostih, zapletih, možnostih… svetujete kako in kaj glede vseh stvari, ki so povezane z elektrarno. Nikoli nam ni bilo žal, da smo izbrali Sonel.

 

MFE KNEZ: Celotni ekipi vašega tima lahko izrečemo samo pohvalo. Cenimo to, da se lahko vedno obrnemo na vas po nasvet, informacijo, cenimo vašo hitro odzivnost, itd., kot tudi to, da ste se pripravljeni približati našim željam, prisluhniti našim težavam, tako da smo na koncu vsi zadovoljni.

 

MFE VOGELNIK: Z vašim delom smo vsekakor zelo zadovoljni. Z vsemi informacijami, ki nam jih posredujete sedaj po zaključku projekta, predvsem pa ob samem poteku izgradnje. Zahvaljujemo se celotnemu kolektivu Sonela. Pogovarjam se z različnimi lastniki elektrarn, pa se rad pohvalim z dobrim izvajalcem, kot je Sonel. Drugi o svojih izvajalcih žal niso ravno pohvalni.
 

.